Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.
De mooiste trouwfotos van 2019

Het jaar
2019

De mooiste trouwfoto’s van 2019. Met veel verschillende emoties blik ik ook dit jaar weer graag terug op een overweldigend trouwseizoen! Kijk je mee?

Plaats
Medemblik
Locatie
Yvonne Kuipers Fotografie

De mooiste trouwfoto’s van 2019 | Het was een heel bijzonder jaar waarin ik weer prachtige kansen kreeg. Ik heb onwijs veel nieuwe mensen leren kennen en mocht heel dichtbij komen op de meest intieme momenten. Zo’n kijkje in iemand leven mogen nemen is niet zomaar iets. Je moet elkaar echt vertrouwen, je kunnen inleven in de ander, kunnen aanvoelen wat voor hen bijzonder is, je ziet hun grootste geluk maar soms ook diep verdriet. Mijn bruidsparen stellen zich kwetsbaar op naar mij en ik naar hen, en daar ben ik zo dankbaar voor.

De mooiste trouwfotos van 2019

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jullie plannen voor dit jaar of misschien wel voor volgend jaar? Lijkt het je leuk om eens geheel vrijblijvend met elkaar kennis te maken? Dat kan natuurlijk. Ik nodig jullie heel graag uit om eens te komen kijken naar de mooie demo-albums en ik help jullie graag op weg bij het samenstellen van jullie mooiste dag. Met ongeveer 150 bruiloften ervaring waaronder die van mij zelf kan ik jullie veel handige tips en adviezen geven. Tijdens onze kennismaking geef ik jullie graag een kijkje in mijn eigen leven.

Benieuwd naar wat de investering zal zijn? Kijk dan even op de prijzen pagina of stel je vraag via het contactformulier. Wacht niet te lang met het plaatsen van jullie aanvraag, populaire data worden regelmatig al een jaar van te voren geboekt. Wie weet tot gauw!

Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio