Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.
Fotoshoot tussen de appelbomen

Rene &
Yolanda

Fotoshoot tussen de appelbomen met Rene en Yolanda. Op een heerlijke zomerse avond terwijl de zon langzaam onder ging.

Plaats
Zwaag
Locatie
Appelboomgaard

Romantische fotoshoot
Fotoshoot fotograaf
Fotoshoot tussen de appelbomen

3 tips voor een ontspannen fotoshoot.

Tip 1: Een loveshoot draait om genieten en plezier maken, en daarom doen we niets wat niet bij jullie past. De beste foto’s maken we wanneer jullie gewoon lekker jullie zelf zijn, lachen en genieten van elkaar.

Tip 2: Wil je de shoot extra bijzonder maken? Schrijf dan een korte brief voor elkaar waarin je elkaar bedankt, of vertelt wat jullie zo bijzonder aan elkaar vinden. Dit breekt meteen het ijs en brengt de shoot naar een hoger niveau.

Tip 3: Laat het toe om de fotograaf dicht bij jullie te laten komen en voel je vooral niet bezwaard om te knuffelen in het openbaar. Wees lekker in het moment!

Loveshoot tussen de appelbomen
Fotoshoot tussen de appelbomen
Loveshoot tussen de appelbomen

Wil je vieren dat jullie al een mooie tijd van het leven genieten met elkaar, of wil je jullie date eens echt speciaal, bijzonder en romantisch maken? Even geen selfie maar alle aandacht voor elkaar.
Een fotoshoot met je geliefde noemen we ook wel een loveshoot. Het is de perfecte manier om later terug in de tijd te kijken en samen tastbare herinneringen op te halen. Een loveshoot is ook geweldig voor het laten vastleggen van een huwelijksaanzoek.

Ook een bijzondere fotoshoot samen? Stuur een mailtje via het contactformulier met jullie wensen en wie weet ontmoet ik jullie binnenkort ook voor een fotoshoot tussen de appelbomen.

Loveshoot
Verloofd
Loveshoot tussen de appelbomen

-“Wat een prachtige fotoreportage! Die kleuren en de ontspannen sfeer; supermooi! Het eindresultaat is geweldig. Heel erg bedankt! Wij vonden het heel leuk om jou te ontmoeten en dat we “model” mochten staan/zitten. Je zorgde ervoor dat wij deze reportage relaxed ondergingen, onze complimenten daarvoor. Dank je wel!”-

Rene & Yolanda

Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio