Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

Fotoshoots

Fotografeer je eigenlijk ook gezinnen? Kan je foto’s maken van ons nieuwe restaurant? Wil je branding foto’s maken voor mijn social media? Deze vragen worden heel erg vaak gesteld, en soms maak ik wel eens een uitzondering op de ik-doe-alleen-bruiloften regel. Bruidsfotografie is absoluut een aparte tak van sport en eigenlijk is het nauwelijks te combineren met andere shoots. Ik volg jaarlijks diverse grote workshops bruidsfotografie en krijg daarbij mentoring van top-fotografen. Nu Corona een groot gat heeft geslagen in de bruiloften van 2020 is er ruimte vrijgekomen om ook andere fotoshoots te realiseren. Ik houd daarbij wel vast aan mijn eigen stijl en fotografeer alles zo spontaan en ongeposeerd mogelijk. Ik gebruik vrijwel alleen natuurlijk licht en bewerk de foto’s op dezelfde manier als mijn trouwfoto’s met lekker veel kleur en warmte.

Fotoshoots

Pas geboren baby’s

We maken de foto’s op veilige afstand en gewoon lekker bij jullie thuis. Zo zijn jullie heerlijk in jullie eigen comfort zone en dit heeft een groot effect op de foto’s. Jullie mogen helemaal jezelf zijn. Natuurlijk stuur ik een klein beetje aan op de houding van jullie kindje en bepaal ik waar het licht het mooist is. In de lens kijken in lang niet altijd nodig. Ik wil juist graag de liefde tussen jullie vastleggen. Ik maak de foto’s in Medemblik, Wervershoof en Wieringerwerf. Andere afstanden zijn op aanvraag. Het beste is om te fotograferen wanneer jullie kindje 1 tot 4 weken oud is.

De kosten van een shoot zijn €105. We fotograferen dan een half uur op locatie en jullie krijgen daarna binnen 2 weken een prachtige online gallery met minimaal 25 HighRes foto’s om te downloaden. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie afdrukken of een (mini) album te bestellen van hoogwaardige kwaliteit (geen hema of kruidvat). Leuk voor jullie zelf maar ook voor opa en oma.

 

raam shoot
raam shoot
raam shoot

Branding shoot

Heb jij een eigen bedrijf? Nooit eerder was het zo belangrijk om jezelf te laten zien op sociale media, maar hoe pak je dit aan? We weten allemaal dat professionele foto’s bijdragen aan een betrouwbaar imago op internet. We willen allemaal weten wat je nou eigenlijk precies doet achter de schermen, hoe je werkdag er uit ziet en natuurlijk welk product of dienst je levert. Hoe meer mensen het gevoel hebben dat ze je al een beetje kennen van social media of je website, hoe beter jij jezelf kunt verkopen. Ik ga graag een dag of middag met je op pad om een hele reeks foto’s te maken. Ook een branding shoot houd ik lekker spontaan. Niks moet en poseren is niet echt aan de orde. Natuurlijk bepaal ik wel waar het licht mooi is, maar er is ondertussen echt wel tijd voor een grapje.

Een branding shoot start vanaf €200 excl. BTW. Afhankelijk van de gewenste plek en de duur van de shoot maak ik graag een kostenoverzicht op maat.

Branding shoot fotoshoots
Branding shoot fotoshoots

Restaurant fotograferen

Ben je eigenaar van een restaurant? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander dat social media en de website er door alle drukte weleens bij inschieten. Toch zijn bijvoorbeeld Instagram en Facebook perfecte platformen om te laten zien wat het restaurant in huis heeft. Van luxe gerechten tot beelden van achter de schermen. Van de koks in actie achter het fornuis tot prachtige opgediende borden met heerlijke gerechten. Het is ontzettend belangrijk om dit te laten zien, op die manier zal jullie restaurant en de bekendheid er van sneller groeien. Vooral in de tijd waar we nu in leven zijn sprekende foto’s van essentieel belang. Ik maak graag een volledige reportage van het restaurant zodat de beelden kunnen worden verspreid op internet.

Een horeca shoot is te boeken vanaf €200 excl. BTW. Afhankelijk van de gewenste plek en de duur van de shoot maak ik graag een kostenoverzicht op maat.

Oost Medemblik Branding shoot
Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.