Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.
Nominatie BFFA

Nominatie
BFFA

Nominatie BFFA, Bruids foto film Award. Super trots!

Plaats
Medemblik
Locatie
Yvonne Kuipers

Nominatie BFFA
Nominatie BFFA

Niet 1 maar 2 nominaties voor de BFFA

Bruids foto en film award, en dat ook nog eens met 2 van mijn favoriete beelden van het afgelopen jaar. Blue monday? Ik dacht het niet. Graag neem ik jullie mee in het verhaal van mijn maandag 15 januari 2018.

Eindelijk was het vandaag, ik mocht het grote nieuws naar buiten brengen. Het nieuws dat ik al in November had gehoord. Ik heb meegedaan met de BFFA, ik heb totaal 9 foto’s ingestuurd in diverse categorieën. Gezien ik natuurlijk niet de enige bruidsfotograaf in Nederland ben, doen dit nog zo’n 300 fotografen. Uit ruim 2200 foto’s mocht de jury de eerste selectie maken. Een jury die bestaat uit top bruidsfotografen uit binnen en buitenland. Hierna mochten diverse bruidsparen nog een tweede selectie maken.

Er zijn 9 categorieën, en in elke categorie zijn 10 foto’s genomineerd. Dit geeft aan hoe vreselijk bijzonder het is dat ik niet met 1 maar met 2 foto’s genomineerd ben. Een foto in de categorie ‘getting ready” en een foto in de categorie bruidskinderen. Meer dan trots en ontzettend dankbaar ben ik voor kans die ik heb gekregen om deze lieve meiden uit Wervershoof vast te leggen.

Ik was net wakker en van plan om de promotie te gaan voorbereiden, toen ik gebeld werd door NH Radio. Mijn artikel was vandaag in de krant, het NHD, gepubliceerd en dit vonden zij zeker de moeite waard om uit te zenden. We maakte de afspraak om in de middag te bellen voor een kort interview op de radio, echt heel erg leuk natuurlijk! Even voor jullie verbeelding, ik liep nog in mijn pyjama door het huis. Nog geen 5 minuten later werd ik weer gebeld door een nummer dat ik niet kende. Het was de televisie, RTVNH, met de vraag of zij mij mochten filmen en interviewen. Ik was super blij verrast en natuurlijk direct klaarwakker. De vrouw aan de telefoon had het idee om mij, diezelfde dag nog, te filmen voor het nieuws met een bruid in jurk, een visagist en natuurlijk mij in actie. Het leek even een onmogelijke opgave, maar ik ben meteen rond gaan bellen. Werkelijk binnen 30 minuten was alles geregeld. Een lieve vriendin als model, we mochten een jurk passen en lenen van De Bruidslakei en schoonheidsspecialiste Cecilia verzette haar afspraak om ons te komen helpen. Vanwege wat ruimtegebrek kon het niet in mijn eigen huis plaatsvinden, maar in datzelfde halfuur had ik ook kunnen regelen dat we in het (super mooie!!!) huis van onze vrienden mochten filmen. Echt waar, een staande ovatie voor jullie allemaal. Ontzettend dankbaar voor alle medewerking!

Zo gezegd zo gedaan, de radio belde voor het interview en met RTVNH maakte we een onwijs leuk nieuws-item. Bekijk het fragment hier.

Jullie begrijpen dat ik meer dan gebrand ben om de award te winnen, en daar heb ik jullie heel erg hard bij nodig. Ik ontvang heel graag jullie stemmen! Stemmen kan tot 10 mei 2018 via deze link. Like jij mijn pagina al op facebook of instagram? Dan blij je op de hoogte van alle nieuws, welke ik natuurlijk met jullie ga delen. Alvast heel erg bedankt voor het stemmen, laat je me weten als je dat gedaan hebt?

Nominatie BFFA
Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio