Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

Wie ben ik en wat is
mijn werkwijze?

Voor mij betekent fotograferen zoveel meer dan de kiekjes die we dagelijks met onze telefoons maken. Over alle beelden denk ik creatief na en op jullie mooiste dag in het leven vang ik alle emotie, romantiek en geluk in mijn lens. Mijn kracht ligt in het vastleggen van jullie liefde terwijl je gewoon jezelf kunt zijn.

Gevoelig, ongedwongen en spontaan zijn de kernwoorden die mijn fotografie het beste omschrijven. Mijn stijl kenmerkt zich door warme, romantische kleuren, creatieve composities en een unieke nabewerking. Ik zorg er voor dat jullie de bruiloft doormiddel van fotografie nogmaals beleven, en weer even in gedachte terug gaan naar al die bijzondere momenten. Tijdens het fotograferen zet ik niets in scene en poseren is nauwelijks tot niet aan de orde. Ik richt mij op de echte gebeurtenissen zodat ik jullie persoonlijke verhaal kan vastleggen.

Yvonne Kuipers Fotografie

Persoonlijk

Mijn naam is Yvonne kuipers, ik ben geboren in Eindhoven, praat met een zachte “g” en ben voor de liefde verhuisd naar het mooie Medemblik. In Boxtel heb ik mediavormgeving grafisch en fotografie gestudeerd, daar denk ik nog vaak met heel veel plezier aan terug. Naast mijn passie voor mijn leuke vak ben ik heel sportief en handbal ik elke week!

Meer informatie?

Group Created with Sketch.

Draai voor een optimale ervaring.