Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

Wat bruidsparen vertellen over mij en mijn werkwijze

Nico & Elvira

“Op 23 mei zijn we getrouwd en hebben de foto’s door Yvonne laten maken. Yvonne is professioneel, heeft een eigen stijl en is een leuk en fijn persoon om bij je te hebben op je trouwdag. Ze heeft alle momenten goed en super mooi vast gelegd zonder dat je eigenlijk merkt dat ze aanwezig is. Ook onze gasten waren enthousiast over de manier waarop Yvonne werkt. We zijn blij dat we voor Yvonne hebben gekozen, het resultaat is prachtig. We kunnen haar van harte aanbevelen!”

Rob & Pepien

“Yvonne was een genot om op onze trouwdag te hebben. Ze is onzichtbaar aanwezig. Ze geniet van haar werk en is zeer creatief. We genoten uiteraard van onze dag maar genoten zeker ook zeer van haar prachtige foto’s. Wil je wat anders, iets met meer stijl en creativiteit? Dan is Yvonne echt een aanrader. Daarnaast is het ook nog eens een hele aardige meid die gezellig is om erbij te hebben. Ze heeft oog voor detail, kleur en compositie. Geen wonder dat ze een prijs heeft gewonnen. Yvonne, bedankt.”

Bas & Annelieke

“Yvonne is iemand die heel enthousiast is voor haar werk. Ze is de hele dag onzichtbaar aanwezig en alle foto’s worden gemaakt, zonder dat andere gasten daar last van hebben! Het resultaat is prachtig. Op haar foto’s wordt vaak met licht gespeeld, wat een heel mooi effect geeft. De foto’s hadden we binnen 2 weken binnen. Geweldig. Echt een aanrader!”

Jan & Cornelieke

“Afgelopen december heeft Yvonne onze bruiloft gefotografeerd, en wat zijn we blij met de foto’s! Yvonne is creatief, spontaan en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelde. Ze was loyaal naar onze gasten toe, en was geheel op de achtergrond bezig met haar ding. Hierdoor hebben we hele spontane foto’s. Op de dag zelf heeft ze een bedankje voor ons ontworpen, geheel afgestemd op onze stijl van kaart/bruiloft. Precies een maand later ontvingen we al de foto’s, echt super. Wij raden iedereen Yvonne Kuipers Foto-grafie aan!”

Eduard & Marike

“Een werkelijk fantastische ervaring met deze fotografe! Yvonne ziet álle mooie momenten, legt deze prachtig vast, zonder zelf te aanwezig te zijn. Yvonne is spontaan, super enthousiast en gezellig. Een toevoeging aan iedere bruiloft!”

Emma & Eesge

“Yvonne is een bevlogen, zeer enthousiaste fotografe met oog voor detail. Ze stelt je snel op je gemak en komt tijdens de reportage met de gekste ideeën om zo mooi mogelijke foto’s te maken. Onze trouwfoto’s zijn goud waard!”

Robert & Armel

“Yvonne was voor onze bruiloft in één woord: Geweldig!!! Zij heeft de mooiste dag voor ons vastgelegd op een hele mooie, creatieve en hoog kwalitatieve wijze. Daarnaast is zij als persoon zo fijn om mee te werken dat het voelde als een hele goede vriendin. Ook onze gasten gaven terug dat ze de fotograaf zo’n enthousiaste, integere en professionele meid vonden. Yvonne nogmaals bedankt voor alles!!!”

Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.