Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.
Trouwen bij kasteel Dussen

Daan & Lotte

Trouwen bij kasteel Dussen. Romantisch en heel intiem trouwen in een kasteel.

Plaats
Dussen
Locatie
Kasteel Dussen

Trouwen oorbellen

Babs: Stefi Beckers Haar en Makeup: Love my wedding Locatie: Kasteel Dussen Bloemen: Helemaal hip Jurk: Covers Pak: Ettemadis

Bruidskapsel
Bruidsmakeup

Ontwaken in jullie eigen kasteel?

Als jullie trouwen bij kasteel Dussen heb je de beschikbaarheid over een prachtige hotel-chique ingerichte bruidssuite. Geweldig om je daar klaar te maken voor de grote dag. Daan mocht zich hier ook klaarmaken in een andere sfeervolle kamer vol oude elementen. Het is dus niet alleen leuk en praktisch, de foto’s ademen ook meteen een romantische sfeer. Je hoeft thuis niet alles spik-en-span te maken, en na het feest kun je rollend naar je kamer. Win-win situatie toch?

Bruidegom
Aankleden bruidegom
Trouwjurk

Een fotoshoot rondom kasteel Dussen

Het maken van de mooiste trouwfoto’s doen we gewoon in de tuin voor het kasteel. Het is zo fijn als je op de trouwdag niet naar verschillende locaties toe hoeft te rijden, ook scheelt dit enorm in tijd. We wandelen simpelweg een rondje en maken ondertussen heel ontspannen de foto’s terwijl jullie elkaar nog een uitvoerig bewonderen.

Fotoshoot bruiloft
Trouwfotograaf
Trouwfoto's
Trouwen in een kasteel

First look met Opa en Oma

Wanneer we prachtige foto’s hebben gemaakt is het tijd om klaar te maken voor de ceremonie. Hoe bijzonder leuk is dit moment tussen het bruidspaar en Opa en Oma. Zij kregen de kans om vlak voor de ceremonie Daan en Lotte even te bewonderen. Ze straalde van trots en konden in alle rust even kijken naar hun kleindochter met haar aanstaande man! Dit zijn wat mij betreft echt momentjes die een trouwdag persoonlijk maken.

Opa en Oma op een bruiloft
Weggeven van de bruid
Binnen trouwen
Romantisch trouwen
Trouwceremonie

Verrassing voor de bruidegom!

En toen was daar het moment wat eigenlijk niemand wist dat het zou komen. Zoals jullie natuurlijk weten maakt muziek een ceremonie vaak nog persoonlijker. Zodoende had Lotte vooraf het nummer “jij bent de liefde” zelf ingezongen en opgenomen. Niemand wist er van, en het was dan ook erg bijzonder om te zien wat er gebeurde met alle reacties in de ruimte. Daan wist het meteen. “Hé dat ben jij!”. En er kwamen van verschillende kanten duidelijk emoties los. Leuk weetje: Ik heb haar nummer opgevraagd bij de ceremoniemeester en achteraf onder de slideshow gemonteerd.

Bruid en bruidegom
Emoties bruiloft
Geloftes uitspreken
Trouwen in kasteel Dussen
De kus
Bruid en bruidegom trouwen

Een bijzondere trouwambtenaar

De ceremonie is het moment waar het allemaal om draait en een BABS kan jullie verhaal versterken. Zij zorgt er voor dat je 20 jaar later met een warm gevoel terugdenkt aan deze bijzondere dag. Geloof me als ik zeg dat het het echt waard is om te kiezen voor iemand waar je je prettig bij voelt, iemand die de tijd voor jullie neemt en iemand die met woorden kan toveren. Stefi kan gevoelens omzetten in woorden en brengt jullie ceremonie tot leven. Met af en toe humor maar ook met gevoel en emotie. Dat is een vak apart en voegt zoveel toe aan jullie dag.

Bruidstaart aansnijden
Trouwen groepsfoto
Speeches bruiloft
Gepersonaliseerde wijnglazen
Opa van de bruid
Prachtige bruid
Golden Hour
Golden hour bruiloft
Openingsdans bruiloft
Trouwfoto in het donker
Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio