Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

S & A

Trouwen in Amsterdam bij het Rijk van de keizer, een unieke trouwlocatie met amfitheater.

Plaats
Amsterdam
Locatie
Het rijk van de keizer

Trouwen in Amsterdam
Trouwen in Amsterdam
Trouwen in Amsterdam
Trouwen in Amsterdam

Trouwen in een amfitheater?

Dit lieve bruidspaar koos voor een relaxte bruiloft op een wel heel bijzondere trouwlocatie in Amsterdam! Er hangt een echte festival vibe en door de groene omgeving heb je niet het gevoel dat je echt in een drukke stad bent. Trouwen is hier zowel binnen als buiten heel erg mooi maar met mooi weer is het aan te raden buiten in het amfitheater te trouwen. Jullie gasten zullen het ongetwijfeld geweldig vinden. Het rijk van de keizer, trouwen in Amsterdam.

Trouwen in Amsterdam
Limonadebar op je bruiloft
Trouwen in Amsterdam
Oldtimer trouwauto roze
Trouwen in de zomer

Tip!

Zijn jullie bang dat er vreselijke stukjes worden opgevoerd door jullie gasten? Informeer hen dan goed van te voren dat jullie hier niet van houden. Natuurlijk is er wel echt een verschil tussen stukjes en speeches. Ik ben gek op mooie woorden, woorden die jullie raken en die jullie dag nog persoonlijker maken. Voor de mensen die toch graag iets willen doen; tijdens het diner is een perfect moment. Een speech hoeft niet lang te duren maar mag kort, krachtig en vol humor zijn. Als je graag een emotioneel punt wil benadrukken, zorg dan dat je het na de tranen afsluit met een luchtig en liefdevol einde. Natuurlijk wel erg belangrijk om te zorgen dat je fotograaf aanwezig is voor je gaat speechen. Ik loop namelijk tijdens het diner af en toe buiten rond om de locatie even te fotograferen of ben me aan het voorbereiden op het feest.

Whiskey op je bruiloft?

Wil je het diner rustig over laten gaan in het feest, zorg dan dat jullie het eten niet afsluiten met koffie maar met een whiskey proeverij!

Openingsdans bruiloft

-“Wij vinden de foto’s fantastisch! We zijn echt ontzettend blij met je werk, we kunnen niet ophouden met kijken! Het is zo mooi om al die leuke/liefdevolle momenten terug ze zien en dan ook nog zo bijzonder goed vastgelegd. We hebben al meermalen tegen elkaar verzucht dat we zo blij zijn dat je last minute nog beschikbaar was. Liefs!”-

S & A

Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio